Blokhakken: mooi én comfortabel

Pumps

Hoge hakken zijn prachtig, maar –eerlijk is eerlijk- niet altijd even comfortabel. Voor alle dames die nogal wankel op hun stiletto’s staan is er goed nieuws: comfortabel is het nieuwe hip! Deze zomer vallen we massaal voor schoenen met blokhakken en dragen we heels die niet alleen goed zitten, maar ook nog eens heel erg mooi zijn.

Blokhakken, of stacked heels zoals ze in het Engels worden genoemd, zijn brede, stevige hakken die lijken te bestaan uit verschillende lagen opeengeperst hout. Niet elke blokhak is echt van hout gemaakt, de hak kan ook bestaan uit rubber of plastic. Blokhakken zijn vooral populair omdat ze er heel vrouwelijk uitzien, maar toch supercomfortabel zijn. Die combinatie maakt ze voor veel vrouwen de ideale hak.

Pumps en sandalen

Elk soort schoen kan een blokhak hebben, maar je vindt hem het vaakst terug bij pumps. Omdat blokhakken meestal breder zijn dan gewone hakken, zijn pumps met blokhakken een pak comfortabeler dan gewone pumps. Wie hakken wil dragen maar veel moet stappen of lang moet rechtstaan, kiest dan ook beter voor blokhakken. Ze zijn bovendien handig voor op kantoor en geven een moderne toets aan je outfit.

Nu de zomer in aantocht is, is de kans groot dat je ook sandalen met blokhak tegenkomt in de winkelrekken. Die zijn een regelrechte hit, want ze zorgen ervoor dat je bij warm weer comfortabele schoenen kan dragen zonder te moeten inboeten aan stijl. Sandalen met blokhakken zijn prachtig in combinatie met vrolijke bloemenprints en luchtige bloesjes.

Hakken die mooi én comfortabel zijn? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Gelukkig is de blokhak geen droom, maar gewoon een geweldige nieuwe trend die ook haalbaar is met een kleiner budget.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *